2012. január 9., hétfő

Mascarpone-val töltött,diós datolya

  Ez az egyik téli kedvencem, mikor nincs kedvem sütögetni, de valami édességet kell készítenem, akkor mindig ezt veszem elő.Halálosan egyszerű, kicsit pepecselős, az igaz, de megéri a fáradtságot, mert a mascarpone, a datolya és a dió istenien harmonizálnak a szájban...
Hozzávalók:
  • aszalt,nagyobb szemű datolya
  • mascarpone
  • dióbél
Annyi az egész, hogy a datolyákat kimagozzuk, hacsak nem magozottat vettünk, hosszában az egyik oldalát bevágjuk, szétnyitjuk és kávéskanállal megtöltögetjük mascarpone-val.A sajtba pedig nyomunk mindegyik tetejére egy gerezd diót.Ennyi...


2 megjegyzés:

  1. Szia! Üdv. a "csapatban"! :-)
    Úgy láttam, gyakran esztek halat. Ha megengeded, beszúrom a blogod linkjét A tengertől az asztalig blog "Ahol jó a hal (is)" oldalsávjába.

    VálaszTörlés
  2. Szia Gabah!
    Szúrjad csak,köszönöm!Eszünk halat,bár ehetnénk többet is...
    Üdv.:Hajni

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...